Reviews & Comments

Showing 20 reviews (ordered by date of stay, most recent appearing first).

Verified reviewexcellent

We received a very warm welcome by Jeff and Marianne. The room was very nice and clean. After a quiet night we enjoyed a rich breakfast. The beautiful garden with pool invited us to stay and relax but unfortunately our journey went on.

January 2017

Daniel (Taegerig (CH))

Verified reviewexcellent

Prachtige tijd (veel te kort). Lekkere chocolade, geode wijn, prachtige omgeving. Fijne ontvangst, leuke mensen. Meer konden we ons niet wensen! We komen zeker weer de volgende keer. Baie dankie.

April 2013

Rohny, Miette, Kevin, Maarten & Lieve (Belgium)

Verified reviewexcellent

Ons verblijf hier gedurende een week was fantastisch. We warden goed in de watten gelegden hebben dank zij jullie geode hints en begeleiding de mooiste plaats, en van de ongeving gezien. De chocolade, de wijn en de distillaten waren overheerlijk en de kers op de tart. Bedankt! Hans & Hilde (BE) 2013.04.12 & Reinout (Merci!) & Aster (je wordt bedankt) & Sigurd (zalige regendouche en zeer goed uitgeruste kamers!)

April 2013

Hans & Hilde (Somerset West)

Verified reviewvery good

Baie dankie. Die verblyf was baie goed. Liefde. Groete.

April 2013

Pieter (ZA)

Verified reviewexcellent

Van harte dank voor het gastvrije en supergezellig onthaal. We hebben het hier prima (wat kort) gesteld. We hopen zeker eens weer te komen één van de komende jaren.

March 2013

Leen & Ivo (Belgium)

Verified reviewexcellent

Hartelijk dank voor het super aangename verblijf. Van ontvangst, met uitgebreid aperitief en kennismaking, over de verzorgde ontbijten, tot het degusteren van de zelfgemaakte pralines, en dat alles in een prachtige omgeving, was SUPER! Zeker een aanrader voor het thuisfront.

March 2013

Véronique & Jan (BE)

Verified reviewexcellent

Wij hebben hier een heel fijne vakantie gehad. In de eerste plaats was ik blij onze Marianne terug te zien, en ook te merken dat ze gelukkig is. Het land is mooi en biedt vele mogelijkheden. Onze reis was door jullie heel goed voorbereid en het verblijf hier was heel verzorgd. Ik voel mij gelukkig en mag van papa hetzelfde zeggen. Dank van ons beiden en wij hopen dat verder allemaal goed verloopt met uw nieuwe uitdaging.

March 2013

Moeke & papa (Somerset West)

Verified reviewexcellent

Hartelijk dank voor de warme ontvangst. Beautiful View was de ideale rustplaats na 6 dagen hard labour tijdens de Cape Epic.

March 2013

Klaas, Robin & Jurgen (Belgium)

Verified reviewexcellent

Muito obrigado pela excellente estadia em Beautiful View. Foram sete maravilhosos dias de paz, descanso e tranquilidade. Somerset West mudou aninha opiniao sobre o melhor lugar por ferias. Aqui esta o paraiso. Desejo prosperidade para o vosso negocio, recomendarei aos amigos. E e' ponto assente que em breve voltarei. Translation "Thank you the excellent stay in Beautiful View. They were seven View. They were seven wonderful days of rest and relaxation. Somerset West confirms the opinion on the best place for a holiday. Here is paradise. I want prosperity for your business and will recommend you to friends. It is certain that I will come back soon."

February 2013

A. Quintas (PT)

Verified reviewexcellent

Dank voor de goede ontvangst en de prachtige tijd die we hier konden doorbrengen. Deze streek is echt een paradijs op aarde. Jullie zijn zeer gastvrije mensen. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer dat wij naar hier komen. De chocolade van Marianne is super lekker.

February 2013

Luc, Conny & Ines (Belgium)

Verified reviewexcellent

We found this place just by chance and must confess that it was very much worth to come here and enjoy the warm hospitality. The place is lovely and has really a “Beautiful View”.

February 2013

Monika & Karl-Eberhard (GermanySomerset West)

Verified reviewexcellent

Van begin tot einde hebben we genoten: de ontvangst in ontspannen sfeer, de mooie kamers en het bekomen van jullie nuttige tips. Ook het ontbijt was perfect, voor elk wat wils. Positieve reclame is gegarandeerd! We zullen aan jullie denken in het koude België en aftellen naar een volgende bezoek.

February 2013

Tim & Kelly (Somerset West)

Verified reviewexcellent

We hebben drie fantastische dagen beleefd bij jullie in het guesthouse met inderdaad een “Beautiful View”. Een zeer warm welkom, prachtige en comfortabele kamers en het fijne zwembad. Wij hebben zalig genoten! Wij komen zeker terug!

January 2013

Steven, Sandra, Yorik & Freya (Belgium)

Verified reviewexcellent

Thank you Marianne & Jeff for taking care of us so well during 20 days! You are excellent hosts. We enjoyed your company. Our wine tasting sessions will remain in our memory.

January 2013

Walter & Trudi (CH)

Verified reviewexcellent

Jullie zijn de ideale gastheer & gastvrouw! Alles was tot in de puntjes verzorgd; hele nette, leuk ingerichtte kamer, lekker uitgebreid ontbijt. Aan alle reislustigen die we op onze weg tegen komen, gaan wij “Beautiful View” zeker en vast aanbevelen. Dit is een adresje om terug naar te komen.

January 2013

Edith & Johan (Belgium)

Verified reviewexcellent

Wij hebben het hier goed naar onze zin gehad. Jeff & Marianne hebben veel oog voor detail. Eenperfect zelf gemaakt chocolaatje op het nachtkastje of de lekkere koffie. Jeff laat geen enkele vraag onbeantwoord. Mooie nette kamers en een heerlijk warme instapdouche. Wij zeggen geen vaarwel maar tot weerziens.

January 2013

Robbe & Bona (Belgium)

Verified reviewexcellent

Leider konnten wir nur eine Nacht bleiben, aber diese Nacht war sehr net. Wir haben Eure Gastfreundschaftauf der schönen Terasse mit gutem Wein und netten Gesprächen genossen.

December 2012

Renate & Dirk (DE)

Verified reviewexcellent

Merci pour cet agréable séjour, pour votre acceuil et la belle vue est effectivement au rendez-vous.

December 2012

Christel & Ruark (ch)

Verified reviewexcellent

We only stayed for one night but we really enjoyed the silence and the beauty of that place. Jeff & Marianne are very friendly hosts and we definitely look forward to stay here next season.

December 2012

Karsten & Daniela (Deutschland)

Verified reviewvery good

Twee heel relaxte dagen hebben wij bij jullie mogen doorbrengen. Hartelijk dank voor de goede zorgen en gastvrijheid.

November 2012

Gerard & Corrie (Netherlands)

Verified Reviews

To maintain the integrity of our reviews and ensure they are from legitimate guests who have actually stayed at our properties, only guests who have booked and paid for their stay via SA-Venues.com may submit a review. Please either login to your guest dashboard, or use the link provided on the review request mail which is sent after check-out. Thank you!

  • tonight
    from
  • R
  • 1,420
  • per room per night
    based on 2 persons
instant booking and confirmation possible
  • Your card is safe with us; strictest card verification in the industry and we don't store card numbers.
  • No service fees; you save!
  • We care. Service with integrity.
  • Multiple payment methods:
    credit card, SID instant EFT, bank transfer.
  • All establishment owners / managers are verified (our experience protects you from online fraud)
  • Secure your booking
Our Payment Protection Guarantee only applies if your deposit payment is made via SA-Venues.com
  • Guesthouse Beautiful View

SA-Venues.com has been assisting travellers with their South Africa travel plans since 1999, and is the largest, independent online travel guide for South Africa available in both English and German.