Guesthouse Beautiful View is rated 5/5 by SA-Venues.com visitors (19 reviews)

Guesthouse Beautiful View

Guest House at 7 Pierneef Street, Somerset West, 7130, Cape Helderberg, Western Cape, South Africa. Show on Map

Have Your Say

The average SA-Venues.com travellers' rating is

Excellent

from 19 reviews.

Submit a Review

Have you been to Guesthouse Beautiful View in Somerset West?
Let us know what you thought of the venue and how you enjoyed your visit to Cape Helderberg.

Reviews & Comments

Showing 19 reviews (ordered by date of stay, most recent appearing first)

April 2013

Very Good

Review by Pieter (ZA)

Baie dankie. Die verblyf was baie goed. Liefde. Groete.

April 2013

Excellent

Review by Rohny, Miette, Kevin, Maarten & Lieve (Belgium)

Prachtige tijd (veel te kort). Lekkere chocolade, geode wijn, prachtige omgeving. Fijne ontvangst, leuke mensen. Meer konden we ons niet wensen! We komen zeker weer de volgende keer. Baie dankie.

April 2013

Excellent

Review by Hans & Hilde (Somerset West)

Ons verblijf hier gedurende een week was fantastisch. We warden goed in de watten gelegden hebben dank zij jullie geode hints en begeleiding de mooiste plaats, en van de ongeving gezien. De chocolade, de wijn en de distillaten waren overheerlijk en de kers op de tart. Bedankt!
Hans & Hilde (BE) 2013.04.12 & Reinout (Merci!) & Aster (je wordt bedankt) & Sigurd (zalige regendouche en zeer goed uitgeruste kamers!)

March 2013

Excellent

Review by Leen & Ivo (Belgium)

Van harte dank voor het gastvrije en supergezellig onthaal. We hebben het hier prima (wat kort) gesteld. We hopen zeker eens weer te komen één van de komende jaren.

March 2013

Excellent

Review by Véronique & Jan (BE)

Hartelijk dank voor het super aangename verblijf. Van ontvangst, met uitgebreid aperitief en kennismaking, over de verzorgde ontbijten, tot het degusteren van de zelfgemaakte pralines, en dat alles in een prachtige omgeving, was SUPER! Zeker een aanrader voor het thuisfront.

March 2013

Excellent

Review by Moeke & Papa (Somerset West)

Wij hebben hier een heel fijne vakantie gehad. In de eerste plaats was ik blij onze Marianne terug te zien, en ook te merken dat ze gelukkig is. Het land is mooi en biedt vele mogelijkheden. Onze reis was door jullie heel goed voorbereid en het verblijf hier was heel verzorgd. Ik voel mij gelukkig en mag van papa hetzelfde zeggen. Dank van ons beiden en wij hopen dat verder allemaal goed verloopt met uw nieuwe uitdaging.

March 2013

Excellent

Review by Klaas, Robin & Jurgen (Belgium)

Hartelijk dank voor de warme ontvangst. Beautiful View was de ideale rustplaats na 6 dagen hard labour tijdens de Cape Epic.

February 2013

Excellent

Review by A. Quintas (PT)

Muito obrigado pela excellente estadia em Beautiful View. Foram sete maravilhosos dias de paz, descanso e tranquilidade. Somerset West mudou aninha opiniao sobre o melhor lugar por ferias. Aqui esta o paraiso. Desejo prosperidade para o vosso negocio, recomendarei aos amigos. E e' ponto assente que em breve voltarei.

Translation
"Thank you the excellent stay in Beautiful View. They were seven View. They were seven wonderful days of rest and relaxation. Somerset West confirms the opinion on the best place for a holiday. Here is paradise. I want prosperity for your business and will recommend you to friends. It is certain that I will come back soon."

February 2013

Excellent

Review by Luc, Conny & Ines (Belgium)

Dank voor de goede ontvangst en de prachtige tijd die we hier konden doorbrengen. Deze streek is echt een paradijs op aarde. Jullie zijn zeer gastvrije mensen. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer dat wij naar hier komen. De chocolade van Marianne is super lekker.

February 2013

Excellent

Review by Monika & Karl-Eberhard (GermanySomerset West)

We found this place just by chance and must confess that it was very much worth to come here and enjoy the warm hospitality. The place is lovely and has really a “Beautiful View”.

February 2013

Excellent

Review by Tim & Kelly (Somerset West)

Van begin tot einde hebben we genoten: de ontvangst in ontspannen sfeer, de mooie kamers en het bekomen van jullie nuttige tips. Ook het ontbijt was perfect, voor elk wat wils. Positieve reclame is gegarandeerd! We zullen aan jullie denken in het koude België en aftellen naar een volgende bezoek.

January 2013

Excellent

Review by Steven, Sandra, Yorik & Freya (Belgium)

We hebben drie fantastische dagen beleefd bij jullie in het guesthouse met inderdaad een “Beautiful View”. Een zeer warm welkom, prachtige en comfortabele kamers en het fijne zwembad. Wij hebben zalig genoten! Wij komen zeker terug!

January 2013

Excellent

Review by Walter & Trudi (CH)

Thank you Marianne & Jeff for taking care of us so well during 20 days! You are excellent hosts. We enjoyed your company. Our wine tasting sessions will remain in our memory.

January 2013

Excellent

Review by Edith & Johan (Belgium)

Jullie zijn de ideale gastheer & gastvrouw! Alles was tot in de puntjes verzorgd; hele nette, leuk ingerichtte kamer, lekker uitgebreid ontbijt. Aan alle reislustigen die we op onze weg tegen komen, gaan wij “Beautiful View” zeker en vast aanbevelen. Dit is een adresje om terug naar te komen.

January 2013

Excellent

Review by Robbe & Bona (Belgium)

Wij hebben het hier goed naar onze zin gehad. Jeff & Marianne hebben veel oog voor detail. Eenperfect zelf gemaakt chocolaatje op het nachtkastje of de lekkere koffie. Jeff laat geen enkele vraag onbeantwoord. Mooie nette kamers en een heerlijk warme instapdouche. Wij zeggen geen vaarwel maar tot weerziens.

December 2012

Excellent

Review by Renate & Dirk (DE)

Leider konnten wir nur eine Nacht bleiben, aber diese Nacht war sehr net. Wir haben Eure Gastfreundschaftauf der schönen Terasse mit gutem Wein und netten Gesprächen genossen.

December 2012

Excellent

Review by Christel & Ruark (Ch)

Merci pour cet agréable séjour, pour votre acceuil et la belle vue est effectivement au rendez-vous.

December 2012

Excellent

Review by Karsten & Daniela (Deutschland)

We only stayed for one night but we really enjoyed the silence and the beauty of that place. Jeff & Marianne are very friendly hosts and we definitely look forward to stay here next season.

November 2012

Very Good

Review by Gerard & Corrie (Netherlands)

Twee heel relaxte dagen hebben wij bij jullie mogen doorbrengen. Hartelijk dank voor de goede zorgen en gastvrijheid.

Not Available

At least one of the dates requested
is fully booked. Please refer to the calendar below to view available dates.

Pay online with these credit cards
Mastercard Visa

Quick Facts

GPS location
Latitude: -34.05733333333333
Longitude: 18.838166666333333

Closest airport(s)
Cape Town International - 33km

Children policy
Children 5 years and older are welcome.

Check-in/out times
Check-in from 14h00
Check-out by 10h00

Exceptions to check-in/out times may be arranged, please enquire.

Listed on SA-Venues.com
February 2013 - 19 Reviews

SA-Venues.com has been assisting travellers with their South Africa travel plans since 1999, and is the largest online travel guide for South Africa available in both English and German.

SA-Venues.com © 1999-2017. All Rights Reserved. Find and book hotels and accommodation in South Africa. Sitemap