Reviews & Comments

Showing 17 reviews (ordered by date of stay, most recent appearing first).

Verified reviewpoor

Baie teleurgesteld ,nadat my vrou gebel het spesiaal gevra het of daar tent staanplek oop is ,het ek verlof in ge sit nogal vriende saam ge nooi ,al die pad van NIGEL af ge ry "kopiesol" toe om net voor die hek te moes omdraai .Daar toe aan my gese dat daar nie tente toegelaat word nie ! swak man baie on profesioneel ..!!

May 2016

jaco du plooy (nigel)

Verified reviewexcellent

We weren't sure what to expect from the place when we booked. The pictures and reviews seemed fine. I have to say that it well surpassed our expectations. The camp sites are all spacious with lovely big trees and shade. Each site has its own water tap which is a big plus. The facilities are all very well kept and maintained with lovely light and clean ablution blocks. There is a marvellous super tube which runs for a few hours a day which is in a great condition and best of all comes FREE. There is a lovely atmosphere with mostly families. Lots to do for the kids and great roads to cycle around the camps. i will highly recommend this place. Just make sure you follow the directions they provide rather than the GPS. Otherwise you will be routed to a settlement area.

April 2015

Gerdi McKenna (Pretoria)

Verified reviewexcellent

Ons probeer so gereeld moontlik Koppiesol toe gaan want dit is baie rustig en ontspanne. Ek wil net baie dankie se aan Estelle en haar man wat ons bygestaan het met my man se ongeluk oppad huis toe. Julle het 'n baie groot induk op ons gemaak met julle hulp en bystand. Nog meer rede om meer gereeld na julle toe te kom. Ons sal so rukkie nie kan kamp nie, maar kom beslis die 1ste naweek wat ons kan.

October 2013

Brenda Bekker (Vereeniging)

Verified reviewexcellent

Nogmaals baie dankie vir n uitstekende boeremusiek naweek die 8/9/10Februarie. Dit was my eerste ,maar nie my laaste nie.

February 2013

SWANNIE (Kempton Park)

Verified reviewexcellent

Dessie en die Koppisol span, dankie dit was n onvergeetlik tyd daar by julle. ons het dit baie geniet.Ek en Trudie kan nie wag vir my volgende verlof om weer daar by julle te kan kom kuier, ek wil net vir jul n geseende kersfees en n voorspoedige 2013 toewens, nogmaals baie dankie. Groete Jimmy Butler uit Afghanistan

October 2012

Jimmy Butler (Kimberley)

Verified reviewexcellent

Hi Estelle, Wil net baie dankie s vir 'n heerlike naweek daar by julle, het dit baie geniet. Sien julle weer in Nov. Weereens baie dankie.

September 2012

Retha Venter (Kempton Park)

Verified reviewexcellent

Hallo daar Dessie en die res van die Koppisol personeel. Graag wil ek julle net bedank vir n wonderlike naweek wat ons daar by julle te Koppisol kon geniet het. Dit was nou regtig n lui-lekker naweek gewees. Ons bure op staanplek 117 was net so gaaf en aangenaam en daar het ons weer nuwe kampvriende gemaak. Weereens baie dankie dit is regtig n baie lekker kampeerplek en sal dit definitief aanbeveel. Groete Alda van der Westhuizen

April 2012

Alda van der Westhuizen (Alberton)

Verified reviewexcellent

Etelle Dessie dit isdaardie tyd van die jaar dat die mense kom en gaanen almal moet gelukkig gehou word. Ek wil net namens al die kampeerders en vakansie gangers baie dankie se vir dit wat julle vir ons doen om n lekker tyd hier by julle te he . DAN wil ons vir almal van julle van die man by die hek tot by die laaste persoon, die skoonmakers se baie dankie en n GESEENDE KERSFEES EN N VOORSSPOEDIGE NUWE JAAR VIR JUL EN JUL FAMILIES

December 2011

MARIAAN&GERHARD (kemptonpark)

Verified reviewexcellent

I would like to thank Dessie and Estelle for the lovely week-end which we enjoyed on the week-end of the BOEREMUSIEK DANCE as the first time we had a stand as caravaners will always recommend caravaners to Koppisol see you later in the next year 2012 our ladies in the office are always so friendly and ever so helpful beautiful clean resort toilets thank you. Merle and Ben. Brackendowns Alberton.

November 2011

merleandben (alberton)

Verified reviewvery good

DIT WAS WEER LEKKER OM TE KON AFPAK DAAR BY JULLE DIE TYD WAS NET TE KORT MAAR NOU JA ALLE LEKKER DINGE KOM TOT N EINDE ESTELLE EN DESSIE EN AL DIE WERKERS DANKIE VIR WAT JULLE VIR ONS AS VAKANSIE GANGERS GEDOEN HET .JULLE HET GOEIE DIENS GELEWER OOR SO BESIGE TYD NOGMAALS BAIE DANKIE. N VOORSPOEDIGE NUWE JAAR VIR JULLE ALMAL

December 2010

gerhard moolman&mariaan (kemptonpark)

Verified reviewexcellent

i would like to thank Estelle and Dessie for our wonderful 7day stay we had a very restful time it was wonderful and everybody was ever so friendly, I would recommend anybody to the chalets beautiful and clean laid out ever so nice service was great even at the shop to the suriety at the entrance. See you later on in the year. I will send a comment through to the caravan book which comes out every month.

December 2010

MERLE AND BEN (ALBERTON)

Verified reviewexcellent

BAIE DANKIE ESTELLE EN DESSIE JULLE DIENS IS BAIE GOED ONS GENIET DIT ELKE KEER AS ONS DAAR KOM KAMP SIEN JULLE OOR DRIE WEKE HOU DIE GRAS MOOI REG VIR DIE LANG NAWEEK GROETE GERHARD

November 2009

gerhard moolman (kemptonpark)

Verified reviewexcellent

Ek en my gesin het dit regtig baie geniet. Ons het heerlik ontspan en wil jul net bedank vir 'n wonderlike tyd. Die skoonste plek waar ek in 'n lang tyd gekuier het..... Dankie

September 2009

Betty van Zijl (Johannesburg)

Verified reviewexcellent

Sulke gereelde kampgangers soos ons was aangenaam verras met die lieflike klein paradysie in die hartjie van die Gauteng! Nog meer aangenaam was die 24uur skoon badkamers en die heerlike vakansie atmosfeer in en rondom die swembad, om nie eers te praat van die heerlike saamkuier en dans in die aande in die Waenhuis nie! Ek sien julle verseker binnekort weer! Weereens dankie vir 'n heerlike tydjie en die altyd vriendelike staff!

December 2008

Madeleine Myburg (Bedfordview)

Verified reviewvery good

Ons dink dat julle 'n pragtige oord het en geniet dit altyd om daar te gaan ontspan. Ons wil jul bedank vir die altyd vriendelike diens en hulp met die besprekings en ook die vriendelike ontvangs met ons aankoms daar. Vir ons kampeerders is die netjies en skoon toestand van die ablusie 'n groot pluspunt en ons wil ons waardering daarvoor benadruk.

May 2008

Bessie Herholdt (Vanderbijlpark)

Verified reviewvery good

My wife and I sincerely thank you and all your staff for the wonderful weekend esperienced while caravanning at unit G at your resort. The grounds, ablutions, facilities and private units are all extremely well maintained, clean, neat and tidy.

March 2008

Clive Gerber (Henley on klip)

Verified reviewvery good

I would like to thank you for the wonderful weekend we had a great time. We will definitely return and recommend other caravaners to your establishment.

October 2007

Malcolm Rooney (Vereeniging)

Verified Reviews

To maintain the integrity of our reviews and ensure they are from legitimate guests who have actually stayed at our properties, only guests who have booked and paid for their stay via SA-Venues.com may submit a review. Please either login to your guest dashboard, or use the link provided on the review request mail which is sent after check-out. Thank you!

  • tonight
    from
  • R
  • 890
  • per room per night
    based on 2 persons
  • Your card is safe with us; strictest card verification in the industry and we don't store card numbers.
  • No service fees; you save!
  • We care. Service with integrity.
  • Multiple payment methods:
    credit card, SID instant EFT, bank transfer.
  • All establishment owners / managers are verified (our experience protects you from online fraud)
  • Secure your booking
Our Payment Protection Guarantee only applies if your deposit payment is made via SA-Venues.com
  • Koppisol Klub Holiday Resort

SA-Venues.com has been assisting travellers with their South Africa travel plans since 1999, and is the largest, independent online travel guide for South Africa available in both English and German.